Portville Göcek


İmar planı kapsamında Muğla yöresinin mimarisine uygun olarak geliştirilmiş ve 1999 yılından beri tatil alanı olarak kullanılan bir ortamdır. Portville sitesi  Göcek, Fethiye Muğla kapsamında konut sitesi şeklinde üretilmiştir ve Turizm yatırımları kapsamında gerçekleştirilmiştir. Projenin başlangıç yılı 1998 olarak kabul edilirken İnşaat başlangıç yılı 2005  yılı bitiş ise 2007 olarak karşımıza çıkıyor. Portville genellikle denizle iç içe olmayı sevenler için harika bir seçenektir. Villanın bahçesinden tekne ile kolayca denize ulaşılır ve eşsiz adaların keyfi çıkarılır. Akdeniz'in en seçkin Portville Sitesi doğadan kopmadan yaşamak isteyenlere benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Kanallarla denize doğrudan erişim sunan villalar özellikle doğa ve deniz tutkunları için hem de huzuru arayanlar için hem de konfor yakalamak isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek haline gelmiştir. Turizm alanında seçkin projelerden biri olarak karşımıza çıkar.


Portville Sitesi


Farklı farklı seçenekler sunarken Fethiye Göcek'te bulunan Göcek satılık villa kapsamında villa konut, arazi ve turistik tesis gibi pek çok emlak türünü satın alabilirsiniz. Göcek merkezde marina, restoran, market, çarşı gibi birçok alternatif bulunurken bunlar birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Aynı zamanda Göcek satılık villalar, Venedik Evleri bunlar havaalanına 20 kilometre uzaklıktadır. Ulaşımında  oldukça kolay olması, Göcek'in merkezinde bulunması çarşıya, markete yürüyüş mesafesinde olması buraya olan ilgiyi de bir hayli artırmaktadır. Göcek kapsamında karşımıza 2 farklı seçenek çıkmaktadır. 130 metrekare ve 115 metrekare büyüklüğündeki villalar, giriş katının aydınlık olması, yarı balkonlu olması, tam donanımlı olması içerisinde mutfak ve tuvalet barındırması, direkt kanallar ile denize açılma fırsatı sunması oldukça cazip gelmektedir.


Portville Kanal Evleri


Kanal evleri ya da Venedik Evleri olarak bilinen Göcek portville sitesi farklı kiralık villa, deniz manzarası, geniş kanal kayısı, büyük bahçeleri ve özel plajlara erişim imkanı ile kocaman bir site bulunmaktadır. Havuzu, şık tasarımı, denize ve merkeze yürüyüş mesafesinde olması buraların en büyük avantajları olarak karşımıza çıkar. Göcek merkezde bulunan market, restaurant, marina ve çarşılara birkaç dakika uzaklıktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En Kaliteli Giyim Ürünlerinin Yer Aldığı Firma: Favorim50ton

Altınla Şıklığını Ortaya Çıkaracağınız Tek adres

En Popüler Güney Koreli Aktörler